INCEPAND DE ASTAZI:25.03.2019!

  OFERIM:SALA DE PRIVEGHI-GRATUIT! MEDIC PENTRU CONSTATRE DECES -150 RON

Servicii Funerare Complete

 • Sala de pregatire a decedatilor

  Sala de pregatire a decedatilor

  Casa Funerară Rostyl dispune de o sală de pregătire a decedaților complet utilată. Întreaga aparatură se află în conformitate cu standardele europene, absolut totul fiind importat din Germania.

 • Capac frigorific

  Capac frigorific

  Casa Funerară Rostyl oferă spre închiriere capace frigorifce și pentru folosirea la domiciliu. Capacul frigorific este folosit pentru a conserva persoana decedată pentru o perioadă mai lungă, în condiții perfecte de igienă și estetică.

 • Saloane Caffe

  Saloane Caffe

  Cele două Saloane Caffe au fost gândite astfel încât familia îndurerată să se poată simți cât mai confortabil și să poată dispune de o încăpere de primire a rudelor și prietenilor.

 • Săli de Priveghi

  Săli de Priveghi

  Casa Funerară Rostyl pune la dispoziție 4 sali de priveghi în care familia poate veghea în liniște la catafalcul persoanei persoanei plecate într-o călătorie spre o lume mai bună.

 • Constatare deces

  Constatare deces

  Casa Funerara Rostyl include in pachetele funerare oferite si constatarea decesului, medicul nostru colaborator ocupandu-se de aceasta problema.

 • Frigider mortuar

  Frigider mortuar

  Casa Rostyl pune la dispoziție și un frigider mortuar pentru pastrarea decetatilor in conditii optime, în cazul în care durata până la data înmormântării este mai mare.

 • Pompe Funebre

  Pompe Funebre

  Casa Funerara Rostyl ofera serviciile complete de Pompe Funebre. Incepand cu constatarea decesului, pregatirea decedatului, asigurarea transportului si a locului de veci, rezolvam toate probleme necesare in cazul unui deces in familie.

 • Transport Funerar National si International

  Transport Funerar National si International

  Casa Funerară Rostyl dispune de mașini funerare special echipate pentru transportul funerar, oferind servicii de transport național și internațional la cele mai accesibile prețuri din zona de vest a țării.

 • Incinerare

  Incinerare

  Casa Funerara Rostyl este singurul furnizor de servicii de incinerare din Timisoara. Oferim, printr-o colaborare cu o firma partenera, servicii de incinerare la preturi accesibile.

Sari la bara de unelte