INCEPAND DE ASTAZI:25.03.2019!

  OFERIM:SALA DE PRIVEGHI-GRATUIT! MEDIC PENTRU CONSTATRE DECES -150 RON

Casa Funerara Rostyl

Casa funerara Rostyl

În anul 2003, după ce a dobândit o experientă vastă în domeniu, Adrian Orbulescu a pus bazele primei Case Funerare din România. Chiar si astăzi, Casa Funerară Rostyl rămâne singura firmă din zona de vest a tării care oferă, pe langa serviciile funerare clasice oferite de firmele de pompe funebre,si : sala special amenajata pentru: igenizarea,formolizarea, toaletatarea si cosmetizarea decedatilor;frigidere speciale,o sală de primire a familiei decedatului , patru sali spatioase de priveghi si doua salone-caffe,cele din urma pentru ca cei apropiati persoanei decedate să poată beneficia de tot confortul necesar în acele momentele grele.

Devotamentul, loialitatea față de familiile pe care le-am servit și față de comunitatea in care trăim, dar și calitatea superioara a serviciilor, au construit, in timp, reputația companiei de astăzi. De-a lungul timpului, respectul, compasiunea și flexibilitatea serviciilor au fost mereu puncte de plecare în relația noastră cu familiile îndurerate, oferind, mereu, servicii personalizate în funcție de fiecare client.

Experiența și tradiția ne-au învățat să fim întotdeauna atenți la detaliu, îndreptându-ne mereu spre a îndeplini doleanțele specifice fiecărei familii. Oferim servicii funerare complete, bazându-ne pe un personal calificat, experiența, devotamentul și discreția fiind argumentele de bază ale angajaților noștri.

Pornind de la concepția păstrării intacte a valorilor noastre, scopul principal rămâne acela de a fi alături de familiile îndurerate în aceste momente grele, oferindu-le, mereu, servicii de cea mai înaltă calitate.
Pentru a putea menține aceleași standarde înalte din punct de vedere calitativ, dobândite prin ani de experiență, orice părere sau sugestie legată de serviciile noastre este binevenită iar, pentru orice tip de nelămurire, nu ezitați să luați legătura cu noi.


Echipa Rostyl

Contact

Casa Funerara Rostyl

  • Adresa :Romania, Timisoara, Str. Ion Creanga nr. 16-18
  • Telefon : (004) 0256 / 295779
  • Mobil :(004) 0744 / 558712
  • E-mail: birou [at] rostyl-company.ro