Echipa Rostyl

Fiind în branșă încă de la jumătatea anilor 90, Adrian Orbulescu punea bazele primei Case Funerare din România în anul 2003, ramânând până în ziua de astăzi singura din zona de vest care oferă serviciile funerare complete. Echipa Casei Funerare Rostyl deține atestate de pregătire specializată, atât din România, cât și din Germania.

Adrian Orbulescu

Adrian Orbulescu, fondatorul Casei Funerare Rostyl, îsi incepea activitatea in acest domeniu în anul 1998, la Arad, localitate în care deschidea primul său magazin de pompe funebre.
2 ani mai târziu, se muta la Timisoara si deschide un nou magazin de servicii funerare, vis-a-vis de Spitalul Municipal Clinicile Noi.
Dobândind experienta necesară, după încă trei ani, în 2003, punea bazele primei Case Funerare din România, rămânând până astăzi singura firmă din vestul tării care oferă serviciile funerare în concordantă cu cerintele si standardele europene..

Cristian Cenuse

Cristi este angajatul Casei Funerare Rostyl încă de la începuturi, fiind alături de Adrian Orbulescu încă din anul 2002, devotamentul, discreția și respectul față de familiile îndurerate fiind principalele sale argumente.
A urmat cursuri de specializare în autopsie, deținând toate atestatele necesare.